Goût de France – pod taką nazwą odbędzie się kolejna już kolacja degustacyjna w Hotelu Loft 1898. Tym razem uczestnicy będą mieli okazję skosztować francuskich potraw połączonych z paringiem win.
Już 7 października o godzinie 18:00 w Hotelu Loft 1898 w Suwałkach odbędzie się kolacja degustacyjna pod nazwą „Goût de France”.
– Tematem przewodnim kolejnej kolacji degustacyjnej będzie kuchnia francuska. Będą świeże mule, trufle oraz filet mignon. Na tą chwilę więcej dań nie mogę zdradzić. Do każdego dania sommelier dobierze odpowiednie wino. Będzie także wersja dla wegetarian – powiedział Bogdan Mróz, Szef Kuchni Restauracji Tatarak.
– Sześć wykwintnych dań to prawdziwa celebracja smaków Francji, która zabierze uczestników w niezwykłą kulinarną podróż. Liczba miejsc jest ograniczona, więc warto pospieszyć się i zarezerwować miejsce – dodał Bogdan Mróz.